promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Boldog születésnapot Jamie Oliver! 45 éves lett a sztárszakács
Borítókép:  The Times
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jamie Olivert a felesége Instagramon köszöntette fel egy közös fotóval.

Jamie Oliver már fiatal korától kezdve a szemünk előtt van, és valóban a tévénézők előtt telt el ennyi év. Első sorozata a BBC-s Naked chef, magyarul A pucér szakács elnevezésű műsora volt, ami 1998 és 1999 között futott. A cím az általa elkészített ételek egyszerűségére utalt, szóval nem azt kellett belelátni, hogy Jamie fiatal volt, és meztelenül főzött, mert kellett neki a pénz.

Azóta megszámolhatatlan szériát láthattunk tőle, és az egész cikket kitöltené, ha mindet felsorolnánk. Ami legutóbb nagyon népszerű volt, az a Jamie 15 és 30 perces kajái, amiben olyan fogásokat mutatott be, amiket valóban össze lehet ütni ennyi idő alatt. Viszonylag új sorozat a Jamie egyszerű és gyors kajái, amiben csak öt hozzávalót használ fel, és azokból csinál étteremi minőségű fogásokat.

Természetesen a születésnapja alkalmából mutatunk egy nagyon egyszerű receptet Jamietől. Ha már olasz kötődés, és Gennaro Contaldo volt a sztárszakács mentora, akkor jöjjön a klasszikus carbonara spagetti receptje, amit még a nagyon kezdők se tudnak elrontani.

Közben a 45 éves Jamie Olivert a felesége is felköszöntötte Instagramon egy közös fotóval, na meg egy szívhez szóló személyes üzenettel:

„Boldog születésnapot kívánok a legendának, na meg a legjobb barátomnak. Köszönöm, hogy mindig boldoggá teszel minket, legyen szó bármilyen helyzetről. Gondoskodsz rólunk, és arról, hogy szeretettel nézzünk egymásra, és szeretve érezzük magunkat. Nagyon örülök, hogy együtt tudjuk tölteni a születésnapodat”

– írta Jools Oliver, aki egy otthoni vicceskedős közös képet tett ki.

Mi is boldog születésnapot kívánunk Jamienek, és reméljük, hogy még legalűbb ennyi évig láthatjuk főzni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás