promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzalmat készített a karanténban Hajós András
Borítókép:  Hajós András offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Legalábbis szerinte, mi megkóstolnánk a művét.

Elég sokan vállalják be a járvány alatt az otthoni kenyérsütést, ezért is van kifogyva az élesztő a boltokból. Érthető jelenleg, hogy nem szívesen vesznek le a polcról kenyeret az emberek, amit bárki összefogdoshatott, akármennyire friss. Talán valóban jobb, ha az előrecsomagolt árukat választjuk ebben a helyzetben, vagy megpróbálunk otthon sütni. Az interneten rengeteg jó receptet találhatunk.

Hajós András közben beszabadult a konyhába, de szerinte rossz vége lett, így nem pék lesz a következő szakmája. A Facebookon osztotta meg a követőivel a kenyeres próbálkozását:

„Életem első saját kenyere olyan rossz lett, mint amikor az eredetileg vámszabálysértés végzettségű albán pék véletlenül kevés kőport rendel részegen, ezért elcseni a spar mögé kidobott múltheti pogácsákat és épp azokat darálja bele műanyag rekeszestül, mikor belép az ajtón az élelmes vietnámi kereskedő, hogy valakinek végre eladja a nyakán maradt 15 kiló beszáradt fogkrémet, ám amíg alkudoznak, nem láthatják, hogy az utcába épp bekanyarodik egy »Törvényellenes Guánólerakás« feliratú kamion...”

– írta vicceskedve a műsorvezető.

Legalább Hajós nem azt írja a saját művéről, mint sokan, hogy mennyei lett, és sokkal jobb, mint a bolti. Igazából első ránézésre nem néz ki rosszul, mi bevállalnánk vele egy tányér pörköltet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás