Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Saját sörfőzdére vágysz? A Porondmester megépíti neked!

Saját sörfőzdére vágysz? A Porondmester megépíti neked!

Gasztro & Tourism

Saját sörfőzdére vágysz? A Porondmester megépíti neked!

Gasztro & Tourism

Promotions 06:06

Saját sörfőzdét szeretnél? A Porondmester tudja, hogyan kerülj egy lépéssel közelebb álmaid megvalósításához, ahhoz, hogy akár az otthonodban is a saját sörödet gyárthasd. Elmondjuk, hogy miről van szó!

Talán nem állunk távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy számos férfiember álma egy saját sörüzem létrehozása. Ebben segít a Porondmester, aki tudja, hogyan kerülj egy lépéssel közelebb álmaid megvalósításához, ahhoz, hogy akár az otthonodban is a saját sörödet gyárthasd. A Porondmesternek ugyanis épp az a célja, hogy a sörkészítés iránt fogékonyaknak megoldást adjon, amellyel a sörkészítés közösségteremtő ereje is bizonyítható.

A megoldás során sztenderd hajózási konténereket használunk, amelyekkel a főzde legoszerűen építhető. Ha pedig bővíteni kívánod az üzem erjesztői kapacitását, vagy akár a csapházadat kívánod hozzáilleszteni, építőkockaszerűen bővítheted a konténerek adta lehetőségek alapul vételével. Nemcsak egyszerű, de nagyszerű lehetőségről van szó, ráadásul saját magad alakíthatod ki a külcsínt, színezheted, dekorálhatod a konténerek falát.

De, ami talán a legfontosabb:

Nem kell a családi házat, vagy esetleg a meglévő kocsmát átalakítanod, nincs szükség drága és hosszú távú ipari ingatlan bérlésére. Helyigénye minimális és tetszőleges irányba, akár a tetőn is tovább bővíthető. Sőt, ha az élet úgy hozza, s költöznöd kell, akkor nyugodtan, magaddal is viheted sörfőzdédet.

A Porondmester ott segít, ahol csak tud: kitalálja főzdéd stílusát és segít söreid megalkotásában is. Mi több, a szakemberek – közel egy évtizedes szakmai tapasztalatukból adódóan – megtanítanak az évezredes és titokzatos aranyló ital készítésének fortélyaira, arra, hogyan alkoss saját recepteket, hogyan legyen saját sörtitkod.

Van kérdés? Légy te a környék híres sörmestere a Porondmester segítségével!

Borítókép: porond-mester.hu