promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gesztesi Károlyról neveztek el süteményt – íme a receptje
Borítókép:  Infostart
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Gesztesi szeletet ezentúl bárki el tudja magának otthon készíteni.

Lassan három hónapja már, hogy Gesztesi Károly tragikus hirtelenséggel elhunyt, halálhíre az egész országot megrendítette. A Heves megyében található kisvárosban, Lőrinciben élő Tunyogi Éva is nagy rajongója volt a színésznek, aki többször is váltott vele pár szót, ha Egerben lépett fel.

„Legutóbb a Miniszter félrelép című darabban láttam Egerben, szuper előadás volt! A humora felejthetetlen... Mindig váltottunk pár szót a szünetekben. Iszonyúan sajnálom, hogy erre már többször nem lesz lehetőségem...”

– nyilatkozta a Ripost-nak Éva, aki egy süteményt is elnevezett a színművészről, hogy méltó módon emlékezzen meg rá. A Gesztesi szelet nevet viselő édesség állítólag hamar a helyiek kedvencévé vált.

„Szerettem volna Karcsi kedvencét elkészíteni, hogy mindig emlékezhessünk rá itt Lőrinciben. Ezért tettem bele szeder lekvárt, hiszen ez volt a nagy kedvence a művész úrnak. Ő is éde szájú volt, imádnivaló, barátságos. A szívemben örökké élni fog! Akárhányszor sütök ilyen sütit, mindig ő jut majd eszembe. De nem szabad megfeledkezni a másik finomságról sem, amit Gesztesi ihletett: a Shrek szeletért is odavannak a városban”

– mondta Éva, aki volt olyan kedves, és megosztotta az olvasókkal a Gesztesi szelet receptjét, így bárki el tudja majd otthon készíteni.

Tunyogi Éva Gesztesi szelet nevű süteménye – fotó: Ripost

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás