promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így dolgozd fel a halat és a csirkét - videó
Borítókép:  Tesco Real Food
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az alapanyagok, amiket nem igazán szeretünk egészben megvenni.

Kétféle ember létezik a konyhában: van, aki azért nem vesz egészben halat vagy csirkét, mert lusta, akad aki pedig azért, mert nem tud mit kezdeni vele. Forási Ákos azonban megmutatja nekünk, hogy egyektől sem kell félni. Akinek ismerős az arca valahonnan a gasztro világból, annak nem csal az agya, mivel Ákos a Konyhafőnökben volt benne, és onnan igazolta le őt a Street Kitchen.

Kezdjünk azzal a mókával, amit többen fogyasztanak, ez pedig a csirke. Rácz Jenő Michelin-csillagos séf mentoráltja el is mondja a videóban, hogy megéri egész csirkét venni, mivel sokkal olcsóbb, és hát egyértelmű, hogy ha lehet, akkor válasszatok ízben gazdagabb tanyasi fajtát.

Ákos gyönyörűen megmutatja, hogyan kell lépésről lépésre szétbontani a csirkét, és látni fogjátok, hogy abszolút nem kell tőle félni.

A másik bulit már kevesebben fogják merni bevállalni, és tény, hogy kicsivel bonyolultabb, és időigényesebb is. Ez ugyebár az egész hal előkészítése: pikkelyezni kell, belezni, és csak utána jöhet a filézés. Nem könnyű, de azért ezt is meg lehet tanulni.

Bármelyiket is próbáljátok meg, lélekben veletek vagyok, és szurkolok. Gondolom a csirkések táborában lesznek többen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás