Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: Seychelle-szigetek, avagy a nyaralás paradicsoma – galéria

Zsolt utazása: Seychelle-szigetek, avagy a nyaralás paradicsoma – galéria

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása: Seychelle-szigetek, avagy a nyaralás paradicsoma – galéria

Gasztro & Tourism

TK 13:50

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt elérte kitűzött úticélját, ahol a következő pár napot tölteni fogja.

Utazási tanácsadónk eddig titkolta, hogy hova készül, ám előtte még felkereste Mauritius-t.

„Előző írásomban már beszámoltam nektek arról, hogy hajóval elhagytam Mauritus-t. A luxushajó természetesen gyönyörű, sőt, még a hajó konyhájába is bebocsátást nyertem. Természetesen erről is készítettem felvételeket.

Most pedig már elárulhatom, hogy a Seychelle-szigeteket vettem célba. Sokáig nem érdekelt, de szerencsére pár éve már jártam ebben a paradicsomban. Azóta imádom, de elsősorban nem az emberek kedvessége miatt, hanem a gyönyörű adottságai tették nálam naggyá a helyet.

A helyi kreol konyha remek kombinációja az indiai, kínai és a helyi ízeknek. A teljes sziget egy nagy szabadstrand, nincs szemét, tiszták a partok. Ám egy óriási hátránya van a helynek: ez pedig a nagyon magas ár. Persze, ha egész nap csak az óceánt akarjuk csodálni, akkor csak ezért is megéri eljönni ide...

A következő napokban a kedvenc szállodáimból fogok posztolni, így a nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek, előre is elnézést kérek”

– írta Jurák Zsolt.

Borítókép: Jurák Zsolt fotója.

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Öt éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Utazási tanácsadónk korábbi beszámolóiért kattintsatok ide!

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria