promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mézes-mustáros melegszendvics, és Fördős Zé megsebesíti magát vagy sem?
Borítókép:  Street Kitchen
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Abban biztosak vagyunk, hogy nagy többség csak azért kattintott erre a cikkre, hogy megtudja, mi lett Fördős Zé kezével.

Gondolom most sokan csak azért fogják megnézni ezt a videót, mert látni akarják, hogy Zé végre elvágja a kezét. Eljött vajon ez a történelmi pillanat? Nincs mosolygás, Zé-féle fárasztó poénok, csak vér és borzongás a konyhában, amit egy ártalmatlan kis petrezselyem vált ki? Gonosz leszek, nem mondom el, nézzétek meg!

Foglalkozzunk kicsit a kajával is, mert hát a gasztro rovatban annak kell lennie a főszerepben. Tudom, hogy a melegszendvics receptekre nem mindig vevők az emberek, mert azt mondják, hogy úgy variálják, ahogy ők akarják, és minek is kellene ehhez recept. Néha a melegszendóba is kell egy kis minőséget vigyünk, és ne csak beledobáljuk a feltéteket, amit a hűtőben találunk.

A mézes-mustáros csirke már önmagában gyorsan elkészíthető, és ha itt meg akartok állni, akkor szimplán csak dobjátok rá egy tésztára és kész a vacsi.

Zé azonban csinál a szendvicsre egy úgynevezett sopszka salátát is. Ez a bolgár konyha egyik hagyományos étele. Vagdalt hámozott sült vagy friss paprika, paradicsom, kockára vágott uborka, vöröshagyma és petrezselyemzöld összekeverésével készítik és csöpögtetnek rá valami tuti öntetet, de legtöbbször csak napraforgóolajat és citromlevet, vagy borecetet.

Lesznek itt még trükkök, szóval vessétek bele magatokat a minőségi melegszendvics készítésbe!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás