promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Készíts fotót a kedvenc Fornettiddel, és nyerj egy álomutazást!
Borítókép:  Fornetti
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nyereményjáték február 14-ig tart.

A Fornetti óriási slágernek számít nemcsak a fiatalok körében, akik az iskolába menet vesznek tízórait, de a munkába siető emberek között is, akiknek nincs idejük otthon megreggelizni. A szürke hétköznapokon mindig jól esik néhány sajtos pogi, vagy egy kis túrós falat.

Sokan nem is sejtik, de a Fornetti kiváló alapja lehet egy ebédnek is. Eszetekbe jutott már például, hogy a mákos fornettiből mákos gubát készítsetek otthon? Pedig rendkívül egyszerű megcsinálni.

 

Ha eddig nem is rajongtatok a Fornettiért, bár én még ilyen emberrel nem találkoztam, most akkor is érdemes lesz fotózkodni vele. Jól hallottátok! A Fornetti ugyanis meghirdetett egy nyereményjátékot, aminek az a lényege, hogy készíts egy fotót a kedvenc Fornettiddel, amit fel kell tölteni a Facebookra vagy az Instagramra. Majd ennek a fotónak a linkjét fel kell tölteni a játék oldalára, és máris esélyes vagy arra,

hogy egy többszemélyes álomutazást nyerj.

Az a szép az egészben, hogy az utazás cél- és időpontját Te magad választhatod ki; a Fornetti ugyanis 700 ezer forint értékben biztosít vouchert a szervező utazási irodánál. Akik lecsúsznának a fődíjról, ne csüggedjenek, mert így is van esélyed arra, hogy a Tiéd legyen a legjobb beküldött fotók egyike, amely 2020 tavaszán megjelenik a Fornetti óriásplakát-kampányában.

A játék november 4-től február 14-ig tart.

Nagyon fontos, hogy a nyereményjáték szervezői csak azokat a fotókat tudják figyelembe venni, amelyek ebben az időszakban érkeznek be hozzájuk. Továbbá fontos kiemelni, hogy a képeket a Facebookon csak nyilvános láthatósággal, az Instagramon pedig csak publikus profilról tudják elfogadni.

További részleteket a www.alomutazas.fornetti.hu-n olvashattok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás