Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: egy világváros, amely kimondhatatlanul unalmas – galéria

Zsolt utazása: egy világváros, amely kimondhatatlanul unalmas – galéria

Gasztro & Tourism

TK - 2019.10.10. 15:30

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt Kanadát fedezi fel, és ha már ott van, akkor ellátogatott Montrelba is.

Utazási tanácsadónk nemrég még Kubában járt, ám megunta a meleget, így átrepült Kanadába. Első benyomásait az alábbi cikkben olvashatod el, hogy mi következett azután, arról pedig egy rövidke bejegyzést küldött.

 

„Mint tudhatjátok, Montreal Kanada második legnagyobb városa. 1642-ben francia telepesek alapították a várost, a Szent Lőrinc- és az Ottawa-folyók találkozásánál egy szigeten.

A belvárosi sétát még vasárnap délelőtt ejtettem meg (sajnos csak most tudtam ezt szavakba önteni): számomra az egész hely olyan kihalt volt, mintha egy szellemvárosban járnék.

Az egy enyhe kifejezés, hogy nem tetszett! Ritkán érzek olyat, mint Montrealban, ahol állandóan az a kérdés járt a fejemben: mikor megyünk innen tovább? Persze, most azt gondoljátok, hogy velem van a baj, ami akár még el is képzelhető, de abban biztos vagyok, hogy a városban semmi nem tetszett. Mielőtt véleményt formáltok, a galériát nézzétek meg!”

– írta Jurák Zsolt.

Borítókép: Jurák Zsolt fotója

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Utazási tanácsadónk korábbi beszámolóiért kattintsatok ide!

Legolvasottabb hírek

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság