Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: egy üzlet, amely belopja magát minden torontói szívébe! – galéria

Zsolt utazása: egy üzlet, amely belopja magát minden torontói szívébe! – galéria

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása: egy üzlet, amely belopja magát minden torontói szívébe! – galéria

Gasztro & Tourism

TK 13:00

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt, egy jóbarátja segítségével bejárta Kanada egyik legszebb városát.

Utazási tanácsadónk Kuba után Kanada felé vette az irányt, ám a szigetországban töltött utolsó napokról az alábbi cikkben olvashatsz egy összefoglalót. Majd következik az első bejegyzés a juharlevelesek országából.

 

„Torontó, Ontario fővárosa és az ország legnagyobb városa: a turisztikai látványosságok, a múzeumok és a galériák, a világhírű CN Tower, valamint a Toronto-szigetek dinamikus keveréke. A város egy élénk szórakoztató negyedet is kínál, amely a legújabb musicaleket és egyéb előadóművészeteket, valamint a történelmi Distillery Districtt-et kínálja. A városközpontban még mindig viszonylag könnyű közlekedni, hiszen a legfontosabb látnivalók, amiből elég sok van, gyalogosan is bejárható. Ha valakinek nincs kedve gyalogolni, akkor a metrót is igénybe veheti egy-egy hosszabb tábra.

Nagyon tetszett a város, és főleg azért, mert helyi jóbarátom mutatta meg kedvenc helyeit, és egy eszméletlen jó kávézót, ahol az elmúlt negyven nap legjobb kávéját ittam, valamint olyan helyekre is eljutottam, ahova egy átlagturista egy nap alatt biztosan nem.

A nap fénypontja – bármennyire is meglepő – a magyar üzlet volt, ahol komoly választék van hazai élelmiszerekből: a csúcs a töpörtyűs pogácsa és a túrós palacsinta volt”

– írta Jurák Zsolt.

Borítókép: Jurák Zsolt fotója

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Utazási tanácsadónk korábbi beszámolóiért kattintsatok ide!

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria