promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zsolt utazása: egy üzlet, amely belopja magát minden torontói szívébe! – galéria
Borítókép:  Jurák Zsolt fotója
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt, egy jóbarátja segítségével bejárta Kanada egyik legszebb városát.

Utazási tanácsadónk Kuba után Kanada felé vette az irányt, ám a szigetországban töltött utolsó napokról az alábbi cikkben olvashatsz egy összefoglalót. Majd következik az első bejegyzés a juharlevelesek országából.

 

„Torontó, Ontario fővárosa és az ország legnagyobb városa: a turisztikai látványosságok, a múzeumok és a galériák, a világhírű CN Tower, valamint a Toronto-szigetek dinamikus keveréke. A város egy élénk szórakoztató negyedet is kínál, amely a legújabb musicaleket és egyéb előadóművészeteket, valamint a történelmi Distillery Districtt-et kínálja. A városközpontban még mindig viszonylag könnyű közlekedni, hiszen a legfontosabb látnivalók, amiből elég sok van, gyalogosan is bejárható. Ha valakinek nincs kedve gyalogolni, akkor a metrót is igénybe veheti egy-egy hosszabb tábra.

Nagyon tetszett a város, és főleg azért, mert helyi jóbarátom mutatta meg kedvenc helyeit, és egy eszméletlen jó kávézót, ahol az elmúlt negyven nap legjobb kávéját ittam, valamint olyan helyekre is eljutottam, ahova egy átlagturista egy nap alatt biztosan nem.

A nap fénypontja – bármennyire is meglepő – a magyar üzlet volt, ahol komoly választék van hazai élelmiszerekből: a csúcs a töpörtyűs pogácsa és a túrós palacsinta volt”

– írta Jurák Zsolt.

[[galeria]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás