Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: az igazi kubai innováció is kipipálva – galéria

Zsolt utazása: az igazi kubai innováció is kipipálva – galéria

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása: az igazi kubai innováció is kipipálva – galéria

Gasztro & Tourism

TK - 2019.10.05. 16:25

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt, most Kuba észak-keleti részébe, egy szigetre utazott.

Utazási tanácsadónk előző bejegyzését Trinidadból küldte, amit az alábbi cikkben írt meg. Majd következzen egy rövid bejegyzés Északkelet-Kubából.

 

„Cayo Santa Maria egy kis félsziget Északkelet-Kubában, amit egy 42 km hosszú földnyelv köt össze a szárazfölddel. 2001-ben épült itt először szálloda, most már 17 hotel közel tízezer szobája várja a Karib-tenger szerelmeseit.

Egyáltalán nem szeretem az all inclusive ellátást, de most egy belső hang azt súgta, hogy mégis ezt válasszam. A galériában látható képeken látható helyen egy éjszaka két főre 85 euróba kerül.

Az eddig legviccesebb sztorit már átéltem: az egyik pincér olyan profin oldotta meg a koffein mentes capucchinomat, hogy kávét sem tett a forró tejbe – azt kell, hogy mondjam: ez az igazi kubai innováció!”

– írta Jurák Zsolt.

Borítókép: Jurák Zsolt fotója

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Utazási tanácsadónk korábbi beszámolóiért kattintsatok ide!

Legolvasottabb hírek