promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zsolt utazása: hatalmas csalódás az Apple látogatói központja – galéria
Borítókép:  Jurák Zsolt fotója
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt nagy várakozással tekintett újabb kaliforniai programja elé.

Utazási tanácsadónk ezeket a napokat az Amerikai Egyesült Államokban, egészen pontosan Las Vegas-ban tölti. Ha pedig már ott volt, akkor ellátogatott Gordon Ramsey éttermébe, majd következhetett az Apple látogatói központja.

„Részemről nagy volt a várakozás arra, hogy megnézzem az Apple főhadiszállást... Pár száz méter volt már csak hátra, amikor még mindig családi házak között mentünk és mentünk és mentünk... Majd egyszercsak megjelenik egy nagyon egyszerű tábla, amin ki van írva, hogy hova érkezett meg az ember.

Az épület egy része étterem, ahova a dolgozók járnak ki ebédelni, míg a másik egy Apple üzlet. Nagyon szép és modern a hely, méltó azon termékekhez amit forgalmaznak. Van egy kis külön rész, ahol fel van építve a gyárnak a makettje. Mindenki kap a kezébe egy iPad készüléket, amin 3D-ben megnézheti, hogy hogya is néz ki a gyár belülről.

Ez nagyon érdekes, de ezenkívül semmit nem lehet látni.

Az épület tetejére ugyan fel lehet menni és onnan megnézni az irodaházat kívülről is. Az épülettől úgy 150 méterre található a dolgozói bejárat, de ezenkívül érdektelen. Az ilyen helyekre mondjuk, hogy »semmi különös«. De legalább meg tudom nektek mutatni, hogy milyen klassz helyen ebédeltem”

– írta Jurák Zsolt.

[[galeria]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás