Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: hatalmas csalódás az Apple látogatói központja – galéria

Zsolt utazása: hatalmas csalódás az Apple látogatói központja – galéria

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása: hatalmas csalódás az Apple látogatói központja – galéria

Gasztro & Tourism

TK 15:15

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt nagy várakozással tekintett újabb kaliforniai programja elé.

Utazási tanácsadónk ezeket a napokat az Amerikai Egyesült Államokban, egészen pontosan Las Vegas-ban tölti. Ha pedig már ott volt, akkor ellátogatott Gordon Ramsey éttermébe, majd következhetett az Apple látogatói központja.

„Részemről nagy volt a várakozás arra, hogy megnézzem az Apple főhadiszállást... Pár száz méter volt már csak hátra, amikor még mindig családi házak között mentünk és mentünk és mentünk... Majd egyszercsak megjelenik egy nagyon egyszerű tábla, amin ki van írva, hogy hova érkezett meg az ember.

Az épület egy része étterem, ahova a dolgozók járnak ki ebédelni, míg a másik egy Apple üzlet. Nagyon szép és modern a hely, méltó azon termékekhez amit forgalmaznak. Van egy kis külön rész, ahol fel van építve a gyárnak a makettje. Mindenki kap a kezébe egy iPad készüléket, amin 3D-ben megnézheti, hogy hogya is néz ki a gyár belülről.

Ez nagyon érdekes, de ezenkívül semmit nem lehet látni.

Az épület tetejére ugyan fel lehet menni és onnan megnézni az irodaházat kívülről is. Az épülettől úgy 150 méterre található a dolgozói bejárat, de ezenkívül érdektelen. Az ilyen helyekre mondjuk, hogy »semmi különös«. De legalább meg tudom nektek mutatni, hogy milyen klassz helyen ebédeltem”

– írta Jurák Zsolt.

Borítókép: Jurák Zsolt fotója

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Utazási tanácsadónk korábbi beszámolóiért kattintsatok ide!

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria