Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: Las Vegas-t éjjel is látni kell – galéria

Zsolt utazása: Las Vegas-t éjjel is látni kell – galéria

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása: Las Vegas-t éjjel is látni kell – galéria

Gasztro & Tourism

TK - 2019.09.19. 11:50

Ha már Las Vegas-ban járt utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt, akkor megnézte a Cirque de Soleil Michael Jackson ONE című előadását.

Jurák Zsolt két nappal ezelőtt Las Vegas-ba érkezett, élményeiről az alábbi cikkbe olvashatsz, majd legfrissebb bejegyzését olvashatjátok:

„Természetesen Las Vegas-t nemcsak nappal, hanem éjszaka is érdemes bebarangolni. Hiszen – talán mondhatom – éjjel a gyönyörű fényárban még jobban néz ki a város, mint napközben. Az utcán hömpölyög a tömeg, lépni is alig lehet. Mindenki kíváncsi a nyüzsgő kaszinóváros éjszakai életére.

Ha itt járunk nagyon fontos, hogy megnézünk egy igazi Las Vegas-i showműsort, amire lehet féláron is jegyet kapni aznap, viszont az igazán nivós előadásokra már elővételben elkelnek a biléták.

Ez volt a helyzet az esti Michael Jackson ONE című előadással is, ami viszont fantasztikus élményt nyújtott a Cirque du Soleil előadásában”

– írta utazási tanácsadónk.

Borítókép: Jurák Zsolt fotója

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Utazási tanácsadónk korábbi beszámolóiért kattintsatok ide!

Legolvasottabb hírek