Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: közelről is megnéztük a Niagara-vízesést – galéria

Zsolt utazása: közelről is megnéztük a Niagara-vízesést – galéria

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása: közelről is megnéztük a Niagara-vízesést – galéria

Gasztro & Tourism

TK 18:00

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt, ezekben a napokban az Amerikai Egyesült Államok hegyes-völgyes vidékeit barangolja be.

„A Niagara-vízesés a Niagara folyó vízesés-együttese, amely Kanada és az USA határán található, és elválasztja Ontario, valamint New York államot.

Először este néztük meg a vízesést a kanadai oldalról. Másnap kora reggel egy kis séta a Kecske-szigeten, utána pedig kis hajóval mentünk teljesen közel a vízeséshez. Ebből a helyzetből jól látható, hogy különbözőek a színek, de a látvány páratlanul gyönyörű – bárhonnan is nézzük ezt a csodálatos természeti képződményt.

A vízesésnek két fő része van: a kanadai oldalon a Patkó-zuhatag, a túloldalon az Amerikai-zuhatag, amelyeket a Kecske-sziget választ el. Az USA területén van még egy kisebb vízesés, a Menyasszonyi fátyol-zuhatag, de ez a rész nem annyira látványos, mint a két nagyobb szakasz.

A vízesés télen is különleges látvánnyal fogadja a turistákat, ugyanis többnyire be van fagyva. Ekkor természetesen hajóval nem lehet közel menni hozzá, de mi most szárazföldön bemehetünk a vízesés háta mögé.

Bármikor keressük fel nagyon nagy élmény lesz!”

– írta Jurák Zsolt.

Borítókép: forrás: Jurák Zsolt

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Utazási tanácsadónk korábbi beszámolóiért kattintsatok ide!

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria