Budapesten mindent IS lehet enni, de hova kell betérnünk, ha igazán jó pizzára vágyunk?
A Street Kitchen Felzabáltuk szériájának új epizódja most nem valami távoli országba ment el kóstolgatni, hanem azt mutatják be nekünk, hogy hol lehet hozzájutni a fővárosban az igazán finom pizzákhoz.
Jancsa Jani a pizzás pólójában nyakába veszi Budapestet, és felkeresi a szerinte öt legjobb pizzázó helyet, amit érdemes a jövőben felkeresnünk.
Bizony, azért még van olyan étterem hazánkban, ahol valóban Olaszországból hozatják az alapanyagokat, és mindent elkövetnek azért, hogy lemásolják a klasszikus nápolyi pizzát. Ott tényleg az alapanyagon, és a kemencében sütésen múlik minden, mivel ahogy sokan tudjátok, csak paradicsomszósz, mozzarella-sajt, és friss bazsalikum van rajta, meglocsolva egy kis extra szűz olivaolajjal.
Persze lesz itt fúziós pizza, gourmet pizza, római típusú pizza, tehát megtalálhatjátok melyik áll a szívetekhez a legközelebb. Nem, ez most nem olyan lesz, mint amit rendelni szoktál a legközelebbi sarokról.