promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb nagy húzás a reptértől, amely 31-szer lett a világ legjobbja
Borítókép:  A világ legjobbjának 31-szer megválasztott szingapúri reptér (AFP)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világrekorder vízesés csak előzmény volt az utasok szórakoztatására a világ legjobbjának több mint harmincszor megválasztott reptéren. A szingapúri nemzetközi kikötő ráadásul ingyen nyújta az újabb csodát. 

[[adv]]

A reptéri átszállásokra nem szoktunk úgy emlékezni, mint életünk nagy útiélményeire,

valószínűleg azért, mert nem is azok. Mire A pontból B-be eljutunk Frankfurtban, egyrészt el is fáradunk agyilag és fizikailag is, unott és kimerült utasok tömegei özönlenek szembe velük, legszívesebben annyi sört meginnánk valamelyik vendéglátóipari egységben, amennyitől eszünkbe sem jut, hol vagyunk, de az meg errefelé tényleg a nagyon drága mulatság kategóriája. 

Itt Európában legalábbis ez a tapasztalatunk egy reptérről, de van, ahol úgy gondolják, ott is szórakoztatni kell az embereket,

márcsak azért is, mert nagyon jó üzlet. Távol-keleten találunk ilyen helyeket, a legjobbat Szingapúrban: a Changi nevű légikikötő az. 

Ha egy repülőteret 31-szer választanak a világ legjobbjának, az valószínűleg tud valamit. Hát tud. Pillangókert, tetőtéri medence, mozi, továbbá a világ legmagasabb fedett vízesése; utóbbit idén adták át egy új épületrészben. De ez is csak az előzmény volt egy igazán közönségsikert arató, meglepő húzás előtt, ami nem más, mint egy csúszda, az expressen.se és a turizmus.com cikke alapján. 

Csúszda persze sok van a világban, olyan azonban, amely a becsekkolás után eljuttatja a kapuhoz az embert, már nem annyira. Ráadásul gyakorlatilag ingyen: aki minimális összeget is elkölt a reptéren, már csúszhat is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás