promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Állatbarát helyek: nagyon bejött a világ első malacbarát kávézója
Borítókép:  Az állatbarát helyek újabb állomása a malacbarát kávézó (ikidane nippon)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A bonsai malacokért odavan a nép a világ első malacbarát kávézójában. Az állatbarát (kutyabarát, macskabarát és madárbarát) helyek után így újabb állomáshoz érkeztünk a gasztrokultúra igencsak kanyargó országútján. Milyen lesz a következő állati hely? 

[[adv]]

Tavasszal nyílt meg Tokióban az első kávézó, amely malacokkal, malacbarátsággal kínálta magát, és nagy üzlet lett, sokkal nagyobb, mint az alapító gondolta. Itt persze

nem a hazai disznóóolakból ismert fajták sétálgatnak a kávézó emberek között, de majd egyszer oda is eljutt az emberiség. 

Japán új típusú kávézójának malacai nagyon picik, egy nagyként ismert fajta miniváltozatai; a japánoknak ezek szerint nemcsak a fák esetében megy ez remekül a bonsai növények gondozásával. 

Itt egyébként a malac nem is háziállat,

paradox módon viszont azt szeretné elérni az új kávézó alapítója, hogy családtagként tekintsenek rá. Az expressen és a turizmus.com megjelenő összeállítás szerint az egyediségével kitűnt a Mipig nevű hely,

a kis malacoknak köszönhetően kétszer akkora az érdeklődés, mint a tulajdonos tervezte. 

Eddig a kutyával, macskával, madarakkal csábító helyek vonzották az állatbarát vendégeket, most itt az újabb innovációs megoldás. Kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a következő állati hely. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás