promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szingapúr éjszakai fényei videón a leglenyűgözőbbek
Borítókép:  AFP/Roslan Rahman
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha az ember egyszer Szingapúrba látogat, az UFO-szerű, villódzó tornyokkal tűzdelt botanikus kertet, a kaszinótornyokat és az óceánból megvilágított sétányt sem érdemes kihagyni. A turizmus Mekkája éjszaka is elvarázsol. Videó!

UFO-nak tűnő, jó száz méteres villódzó épületek, tűzijátékra hasonlító, csillámporos tetők, színváltós óriáskerék, az óceánból megvilágított parti sétányok – ez Szingapúr éjszaka. Az Unilad promóvideója lenyűgöző, csábító, az ember már váltaná is a repjegyet, ha nem 150 ezertől indulna. Íme a turizmus Mekkája, éjszaka, videón.

Szingapúr a világ egyik legkülönlegesebb, legdrágább és legfejlettebb országa, nem mellesleg valóságos adóparadicsom, mely ilyen módon is vonzza a milliárdosokat. Kicsit több mint ötmillióan lakják. Az egy főre eső össztermelés a harmadik helyre rangsorolja a világon. 1963-ban előbb a Brit Birodalomtól, majd két évre rá Malajziától szakadt el, ma független államként virágzik.

Lenyűgöző látnivalókkal büszkélkedhet, ilyen a botanikus kert, ahol azok a bizonyos UFO-nak tűnő tornyok is találhatóak.

A Marina-öbölben áll a három gigantikus torony, melyeket a tetőn élő növényzettel kötöttek össze. Egy Las Vegas-i vállalat működtet kaszinót benne, ez a világ egyik leggyakrabban fotózott épülete. A „csillámporos” épület a Nemzeti Kulturális Központ – megannyi értékes művészeti darabbal. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás