Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lelepleződött Bryan Cranston és Aaron Paul projektje

Lelepleződött Bryan Cranston és Aaron Paul projektje

Gasztro & Tourism

Lelepleződött Bryan Cranston és Aaron Paul projektje

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter - 2019.07.10. 16:45

A Breaking Bad-ben szép kis üzletet raktak össze, most a valódi életben is megpróbálják. Persze tök legális módon.

Sok dolog volt már itt a találgatások közül, és egyértelműen mindenki a Breaking Bad-filmre kezdett el asszociálni, aminek Jesse Pinkman lesz a fő karaktere. Ugyebár előbb Aaron Paul és Bryan Cranston, majd a sorozat forgatókönyvírója, Peter Gould is kiposztolta a két szamarat, hogy már nagyon várja ezt. Mindenki egyszerre rázta az öklét az ég felé, hogy de mit? Ne kínozzatok már! Utána a két jómadár még rátett egy lapáttal, és egy közös fotóval is sanyargatták a fanokat.

Most lelepleződött a nagy projekt, és gondolom már az gyanús nektek, hogy a cikk a gasztronómia, és nem a kultúra rovatban landolt. Hát igen, itt a helye, mivel Cranston és Paul nem metamfetamin, hanem alkohol gyártásba kezd, szóval nem mozgóképet kaptunk.

A srácok a „Dos Hombres” nevezetű italt dobják piacra, ami nemes egyszerűséggel „Két Férfit” jelent spanyolul. A szamarak amúgy a logóban szerepelnek. Az üvegben stílusosan mezcal lesz, amit a Mexikóban őshonos közönséges agávé erjesztésével és lepárlásával készítenek.

Tudjuk, hogy Walter és Jesse miatt elvárnátok tőle, azonban a nevével ellentétben nem tartalmaz meszkalint, vagy egyéb tudatmódosító szereket az ital.

Az ötletet Cranston és Paul pár évvel ezelőtt találták ki piálgatás közben, hogy egy ilyen üzlettel is elmélyítsék a barátságukat. A reklám tökéletes volt, le a Heisenberg kalappal.

Ha még többre vagytok kíváncsiak az itallal kapcsolatban, akkor már él a hivatalos honlap, amit ide kattintva értek el.

Borítókép: Dos Hombres offical

Legolvasottabb hírek