promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Balaton és a csirkepörkölt mindig jó páros
Borítókép:  Street Kitchen
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fördős Zé meg is mutatja nektek a kedvenc verzióját. Szóval nyálcsatornákat beindítani, jöhet  a csirkepöri!

Miután túlestünk a kötelező magazin reklámon, már jöhet is a recept, ami a Balatonon készül el, ráadásul bográcsban, ami az igazi magyaros pörkölt extrája. Ezt sem a hattyúk, sem a kacsák, sem a háttérben sütkérező német turisták nem tudják elrontani, hogy finom legyen. De hogy a németek hány pontot adnak rá a tízből? Nem spoilerezek, a végén kiderül.

A csirkepöri sokaknál kimerül a csirkemellnél, pedig az állat többi része tudja meghozni a valódi ízeket. Zé ezt nagyon jól tudja, és már küldi is be a bográcsba a csirkefarhátat. Persze jön majd minden később: szárny, mellecske, csirke felsőcomb, csirke alsócomb, szóval lesz party rendesen.

Zé feláldozta magát, és hosszú évek kísérletezése van benne a receptjében. Szóval ha furcsán néznétek egy-két dologra, előtte mindenképpen próbáljátok ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás