promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy görög szigettől havi fizetést kapsz csak azért, ha odaköltözöl
Borítókép:  Antiküthéra: a görög sziget, amely fizet három évig, ha odaköltözöl (Getty Images/Jevgenyij Gyinev/Getty)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még a telek is ingyen lesz egy görög szigeten akkor, ha odaköltözöl, bár ezt azért nem mindenkinek engedik majd meg, mert lesz előválogatás is. Utána jöhet mellé egy viszonylag kellemes fizetés, ha azt vesszük, hogy semmit sem kell csinálni érte. Ennyire rossz hely? Dehogy!

[[adv]]

Európa egyik fele a turizmustól szenved, és lehet, hogy a másik is, de igencsak jónéven veszi így is (helyenként), ha odaköltözik valaki, nem is akárhová. Nem Csernobilba várják szeretettel jó pénzért az új lakókat, hanem

a világ egyik legvonzóbb turista célpontjának számító Görögországba,

azon belül is egy gyönyörű szigetre (nem mintha lennének ronda görög szigetek vagy tájak). 

Az ingyen telek mellett havi 450 font, vagyis 160 ezer forint üti a markát három évig annak, aki Antiküthéra költözik, amelynek a neve erősen hajaz Antekirtt doktoréra a Sándor Mátyásból, aki szintén a Földközi-tengeren, egy szigeten találta meg a paradicsomot. A Daily Mail alapján ez is egy paradicsom, csakhogy az amúgy is pici lakossága nagyon elöregedett,

kellenek a fiatalok (akárcsak a magyar falvakba).

Itt konkrétan huszonnégyen maradtak, pedig nincs a világ végén Antiküthéra: a Peloponnészoszi-félsziget és Kréta között találjuk.

A polgármester pedig azt szeretné, ha ismét gyerekek vidámságtól lenne hangos a sziget.

A megélhetést többek között a halászat, az építőipar vagy éppen a pék feladatainak ellátása biztosíthatja. Pénzkiadó automata viszont nincs.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás