
A Felzabáltuk sorozat a VOLT-on próbálta ki a drágaságokat.
Jancsa Jani számára még eddig kimaradt a VOLT Fesztivál, de most végre ebben is elvesztette szüzességét. Szegény 35 fokban ment ki, hogy tesztelje a kajákat, na meg hát az italokat is a nagy melegben. Akadtak jópáran, akik panaszkodtak, hogy gigameleg volt, de árnyékos rész meg kevéske, a többség meg egy videó miatt volt felháborodva, de azt mi távolról elkerüljük. Jani is, aki inkább a hasával van elfoglalva.
Kezdésnek jöhet a sör, na meg a Che Che steak szendvicse megpakolva olyan dogokkal, amit elvárnál egy reggelitől.
Aztán betámadásra kerül a zsíroskenyér pont, ahol felháborodhattok, hogy még egy sima sertés zsíroskenyér is 600 forint? Hát igen, én ezért érkezek meg mindig jóllakottan a fesztiválokra. Jani viszont nem elégszik meg ennyivel, és a sima zsírosveknit meglocsolja még egy kis tabasco szósszal. De jó is az a nagy melegben.
Több poént nem lövök le, nézzétek meg a videót! Azonban tudjátok, ez egy fesztivál, hatalmas gourmet fogásokra ne várjatok, de azért lesz különleges kaja, például olyan hambi, amiben még garnéla is van. Nyami!