promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Suzie, a kétéves főzőshow-mester elkápráztat szörnyű pizzájával
Borítókép:  Indavideo
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Susie alig két éves, de a jelek szerint nem csak enni, főzni is imád. Mai menüje a bagelből készített pizza. Szó, ami szó, ilyen pizzát még biztosan nem láttatok. Kihagyhatatlan főzős videó!

A főzős műsorok, videók a legnépszerűbb mozgóképek közé tartoznak, ennek oka pedig leginkább talán az lehet, hogy az emberiség nagy része imád enni, ehhez pedig muszáj főzni. A konyhai tüsténkedéshez olykor azért kell egy kis motivációs bomba, mi most ledobunk egyet. Íme Susie, a kétéves forma amerikai kislány, aki egyszerűen ennivaló.

A dolog ott kezdődik, hogy Susie zsenge kora ellenére remekül beszél, jár is érte az első pacsi. A második inkább a videót készítő anyukájának vagy apukájának, aki ráadta a Susie főzőshowja feliratú kötényt. Telitalálat, pacsi 2.

A kis hölgy bagelből pizzát készít a videón, amit először ő se ért. Aztán mégis nekilát, hisz ahogy hangoztatja, a 90-es években – amikor ő még pajzán gondolat sem volt – nagy divat volt ez az étel, ráadásul egyszerű elkészíteni. Bagel, szósz, sajt és kolbász kell csak hozzá.

Természetesen egy hiteles szakács mindig megkóstolja az alapanyagokat, nem romlottak-e meg. Na jó, nem. Azért Susie kivételt tesz, harap egyet a bagelből, s megnyalja a szószt is, sőt, inkább kanalaz belőle. Az összes reszelt mozzarellát egyetlen bagelre önti rá, s közben abból is vesz pár marékkal a szájába. Ahogy a kolbászkarikákból is. Pacsi 3. 

A legnagyobb troll az édesanyja, aki az összevissza a tepsibe hajigált, félig szószos, félig sajtos bageleket úgy ahogy vannak, a sütőbe tette, és megsütötte. Susie-nak így is nagyon tettszett a végeredmény.

Isteni lett ez a pizza. Köszi, hogy megnéztétek a videót!

- mondja a végén. Mi köszönjük, Susie! Óriáspacsi!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás