Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kitelepült Aldi-üzletekben vásárolhatunk a fesztiválokon

Kitelepült Aldi-üzletekben vásárolhatunk a fesztiválokon

Gasztro & Tourism

Kitelepült Aldi-üzletekben vásárolhatunk a fesztiválokon

Gasztro & Tourism

Promotions 12:43

Az Aldi három éve vonult ki először nagyobb hazai fesztiválra, idén már öt helyszínen állít fel pop-up üzletet. A Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) is felkerült a listára.

A napi.hu kedden arról írt, hogy az Aldi tovább terjeszkedik a hazai feszitválpiacon, idén már a Szegedi Ifjúsági Napon is nyitnak ideiglenes, úgynevezett pop-up üzletet. A „Market zóna” az üzletet jelöli, amihez kapcsolódik majd egy grillterasz („Grill zóna”), ahol a boltban vásárolt húsokat helyben megsütik kérésre a szakácsok. Aki pedig kifárad a nagy evésben, az a „Chill zónában” pihenheti ki a fáradalmakat.

Az Aldi júniusban a Gyerekszigeten és a Volt fesztiválon, júliusban a Balaton Soundon, augusztusban pedig a Szigeten (itt már 2016-ban volt kitelepült Aldi-bolt) és a Szegedi Ifjúsági Napokon lesz jelen.

Az élelmiszereken kívül papírárut, kozmetikai termékeket, napolajat, kempingfelszerelést és nyári ruházatot árulnak még a boltokban. Az italokon kívül minden ugyanannyiba kerül majd, mint a hivatalos Aldi-üzletekben.

Borítókép: markamonitor.hu