promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Street Kitchen stábja felzabálta a Gourmet Fesztivált
Borítókép:  Street Kitchen
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jancsa Jani és Madarász Kinga megkóstolta helyettetek, amit esetleg ti nem tudtatok.

Ma már véget ér a Gourmet Fesztivál, amit szokás szerint a Millenáris Parkban tartottak meg. Ebben az évben a fő téma a sör, a paprika, és a sercli volt. Az utolsónál biztosan leragadtatok kicsit. A sercli, az gyakorlatilag a kenyérvég, aminek a régi magyar konyhától az olaszon át a franciáig óriási a kultusza van. Régen hívták még gyürkének is, de a lényeg, hogy a kenyérvég egy tuti dolog.

A több mint 50 éttermet felvonultató rendezvényen a két Michelin-csillagos Konstantin Filippou mellett a koreai, az orosz és az albán konyha neves képviselői, és az egyik legrangosabb olasz pezsgőház is bemutatkozott.

Jani és Kinga még sosem forgattak a Fesztiválon, így épp itt volt az ideje, hogy ők is végigkóstolhassanak egyszer mindent, amit csak lehet. Utóbbinak persze gluténérzékenyként egy fokkal nehezebb dolga volt, de legalább láthatjátok azt is, hogy mi vár rátok, ha így támadjátok be jövőre a fesztivált. Lehetőségek így is lesznek, csak ki kell válogatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás