promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Európában egyedülálló, új fürdőváros születik Miskolctapolcán
Borítókép:  promotions.hu
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar kormány támogatásával, 12,7 milliárd Ft-ból a Miskolctapolcai fürdő- és élménykomplexum, a Barlangfürdővel kiegészülve pártatlan kínálatot nyújt majd egész Európában.

Letették az Európában egyedülálló kínálatot nyújtó új miskolctapolcai fürdőváros alapkövét. Az esemény részt vett Dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere, aki elmondta:

„Sehol a világon nincs olyan, hogy egymástól pár lépésnyi távolságra található egy természetes barlangfürdő, egy hagyományos strand, és egy izgalmas, a nyugodt kényelmet, és az önfeledt, hangos szórakozást egyaránt biztosító, európai mércével is kiemelkedő szolgáltatásokat kínáló élményfürdő és wellness központ."

Az álomberuházás a nemzetközi fürdővilág elitjébe emeli Miskolctapolca nevét, és egyedülálló kínálata lesz a magyarországi turizmusnak. Az öt, ellipszis alakú épületben sakk-, pezsgő-, élmény- és wellness-medence, a tinédzsereknek három csúszdával ellátott medence, és külön egy élménymedence, a kisgyermekeknek két gyermekmedence és egy vizes játszótér jön létre, ezen kívül épül még kültéri medence is.

„A fejlesztés 70-100 új munkahelyet, és évi 280 ezer új látogatót jelent. Miskolc számára pedig gazdasági fejlődést, turisztikai befektetéseket és az ingatlanok felértékelődését hozza majd”

– hangsúlyozta a városvezető, hozzátéve, hogy a Modern Városok Program pont olyan komplex és tudatos, mint Miskolc jövőépítése. Magyarország kormánya támogatja, hogy az országnak szellemi, gazdasági, kulturális központjai épüljenek, amelyek regionális jelentőséggel bírnak.

2020 után a Miskolctapolcai fürdő- és élménykomplexum, a Barlangfürdővel kiegészülve pártatlan kínálatot nyújt egész Európában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás