promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összefogtak a kerekesszékes magyar lányért, így láthatja a tengert
Borítókép:  Egypt Tours Portal
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Összesen 41 utazási iroda vagy magánszemély összefogásának köszönhető, hogy összegyűlt az összeg, így Vivien és a szülei májusban el tudnak utazni az egyiptomi Hurghadára. Vivien 17 éves, születése óta gerincvelői izomsorvadásban szenved, kerekes székhez kötött életet él. 

Az utazási irodák összefogásának köszönhetően láthatja meg a tengert egy pécsi tinilány. 

Februárban az egyik utazási iroda egyik alkalmazottja megosztott egy posztot az utazási irodások zárt csoportjában. A turizmus.com cikke szerint egy 17 éves, születése óta gerincvelői izomsorvadásban szenvedő, kerekes székhez kötött, pécsi lány írta meg neki, hogy

nagy vágya eljutni a tengerpartra, de sajnos a családja nem engedheti meg magának az utazást.

Az utazási irodában dolgozó kolléga továbbította a kérdést a szakma felé: „Vagyunk-e annyian, hogy összeadjunk egy tengerparti nyaralást, illetve van-e olyan tour operator, aki ezt kedvező áron tudná rendelkezésre bocsátani?"

A válasz igen és igen. A fogadtatás nagyon pozitív volt. A cikk szerint az orvosi igazolás beszerzése után elintézték a beteg lány, Vivien és szülei számára az útleveleket, a vízumot, a biztosítást, a Pécs-Budapest transzfert, vettek gurulós bőröndöt, napozószert, fürdőruhát és így tovább. Az egyik tour operator kedvezményes utat ajánlott fel, amire a többiek összeadták a pénzt.

Volt, aki 1.500 vagy 5.000 forintottal járult hozzá a gyűjtéshez, de többen voltak, akik 30.000 forinttal.

Összesen 41 utazási iroda vagy magánszemély összefogásának köszönhető, hogy összegyűlt az összeg, és Vivien és a szülei májusban el tudnak utazni az egyiptomi Hurghadára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás