promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindent tegyél félre, amit eddig a pizzakészítésről tudtál
Borítókép:  YouTube
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan receptet mutatunk, amitől mind a 11 ujjadat megnyalod. Igen, azt is.

Van, akiknek sok évbe telik tökéletesíteni a pizza receptjüket, ezzel jómagam is így vagyok, de mint kiderült, eddig mindent rosszul csináltam. Szóval dobhatom is ki az összes tapasztalatomat a kukába. Kösz szépen Jamie Oliver, hogy így átverted a fejemet a palánkon. Többet nem is fogok nézni tőled semmit…

Ebben a receptben gyakorlatilag egy magyaros pizzát kapunk, mert van rajta szalonna, kolbász, hagyma, na meg tengernyi nagyon különleges sajt. Ami már az elején megfogott, az a PowerPoint-os bemutató, mert olyan, mint ha az egyetemen ülnék, és éppen a pizzakészítésről tanulnék. Sokkal jobban meg tudtak így ragadni a dolgok a fejemben.

Egyetértek azzal, hogy meg lehet rendelni a pizzát, de azt nem mi készítjük el. Abban nincs szív és lélek. Sőt, ha bevonjuk a barátokat is, akkor egy tök jó buli is kikerekedhet belőle. Mi imádjuk a közös sütés-főzést, szóval erre ösztönzök mindenkit.

Na, de jöjjön a nagy felismerés, mi az, amit eddig rosszul gondoltam?

Tök hülye vagyok, mert amikor komolyabb sütés van, akkor én gyúrom a tésztát… Tényleg egyszerűbb megvenni a boltban, és így több időm marad a vendégekre. A kolbászt a sajt alá, és nem rá tettem, így sokkal ropogósabb lesz, mennyei! Talán a legfontosabb, hogy eddig a sütővel szórakoztam, miközben nekünk is van mikrohullámú sütőnk! Az szerintem mindenkinek van már. Pedig mi se vagyunk gazdagok. Ha azok lennénk, akkor kettő lenne. Egy a konyhában, egy meg a nappaliban a popcornnak.

Azt sajnos nekünk kell kitapasztalni, hogy mikor lesz tökéletes. Elek séfnek elég 3-4 perc is maximumon, de ahogy látjuk, ez a mikrohullámú sütőnktől is függ. El kell kezdeni gyakorolni, ami alatt megint évek fognak eltelni. Az jár a fejemben most, hogy lehet csak életem végére fogom megtanulni a tökéletes pizza elkészítését.

Nem csak engem fogott meg ez az egész. Két kedvenc kommentem:

„Az orvos eltiltása ellenére is kipróbáltam az Ön ajánlása miatt. Maradandó élményt okozott ❤️ say no to ananász”

és a

„feleségűl vesszlekk egéssznap ijen fínóm pidzákat kellesz majdant sütnőd nekem tedisznó.”

Jó étvágyat!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás