promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Debrecenből kéne menni: heteken belül már 14 városba repülhetünk innen
Borítókép:  Valletta (Financial Times)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ciprusra és Máltára hetente kétszer indulnak majd a menetrend szerinti járatok, Mallorcára hétvégenként repülhetünk Debrecenből. Tizenhárom városba a Wizz Air visz, a tizennegyedikbe a Lufthansa. Végleges lett a debreceni repülőtér nyári charterkínálata is.  

Egy hónap múlva a Wizz Air és a Lufthansa járataival már tizennégy város lesz elérhető Debrecenből – olvasható a Dehír oldalán. Tavaly tavasszal már bejelentették, hogy újabb hét városba indít menetrend szerinti járatot a debreceni repülőtérről a Wizz Air. A hét új járatból négy, a dortmundi, a doncasteri, a bázeli és a barcelonai decemberben indult el,

a ciprusi Lárnakára és a spanyolországi Palma de Mallorcára március 31-étől, a máltai Vallettára pedig április 1-jétől repülhetünk Debrecenből.

Az elmúlt 6 évben a Wizz Air több mint 1,3 millió utast szállított Debrecenből, ebből 2018-ban 350 ezer utas választotta a Wizz Air debreceni járatait, ami 17 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. A lárnakai, Palma de Mallorca-i, illetve máltai járat indulása után a Wizz Air 11 ország 13 városába fog repülni

a debreceni bázisról, melynek 2019-es kapacitása meghaladja az 500 ezret.

Ciprusra szerdánként és vasárnaponként indulnak majd a gépek, Mallorcára vasárnaponként repülhetünk Debrecenből, a máltai Vallettára pedig hétfőnként és péntekenként közlekednek majd a menetrend szerinti járatok. Az új járatokat a decemberben érkezett második bázisgép, egy új Airbus A320-as szolgálja majd ki.

A légitársaság így április 1-jétől már tizenhárom városba, Barcelonába, Párizsba, Eindhovenbe, Tel-Avivba, Doncasterbe, Londonba, Dortmundba, Milánóba, Moszkvába, Bázelbe,  Palma de Mallorcára, Larnakára és Vallettára közlekedtet majd járatokat.

A 14. városba, Münchenbe továbbra is Lufthansával repülhetünk Debrecenből. 

Jelenleg hetente öt járat köti össze a két várost, a közeljövőben ez a kereslet függvényében változhat, nagyobb gép, vagy több járat is elképzelhető az útvonalon. 

Időközben véglegesedett a debreceni repülőtér nyári charterkínálata is. A tavalyi évhez hasonlóan nyáron a görögországi Zakyntosra, a török tengerpartra, Antalyaba, a fekete-tengeri Burgaszba és az egyiptomi Hurghadára repülhetünk Debrecenből. Barcelonába most nem lesz charterjárat, oda azonban el lehet jutni a Wizz Air menetrend szerinti járatával, ami decemberben indult el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás