Az Ale mango habanero rögtön két kategóriában is első helyezést ért el, mégpedig szósz és gyümölcs kategóriában díjazták aranyéremmel a magyar terméket.
A nagymarosi és a miskolci chilisek pikáns mangós ízű finomságát választották a világ legjobb chiliszószának. Rögtön két kategóriában is első helyezést ért el, mégpedig szósz és gyümölcs kategóriában díjazták aranyéremmel a magyar terméket – írja a Bors.
„Egy chiliszósz, ami nem a csípősségről szól. Ilyen a győztes termék, ami az ételeket nem viszi el semmilyen irányba, hanem inkább egy plusz, semmihez nem hasonlítható ízt ad a fogásoknak. Ale mango habanero remekül passzol húsokhoz, hamburgerekhez vagy jó mártogatós, mivel egy újszerű, ízletes kísérője az ételeknek, ami egyszerre édes, savanyú, illetve csípős”
– nyilatkozta a bulvárlapnak Nagy Gábor alkotó.