Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Légi felvételek bizonyítják, hogy jó hely Csepel

Légi felvételek bizonyítják, hogy jó hely Csepel

Gasztro & Tourism

Légi felvételek bizonyítják, hogy jó hely Csepel

Gasztro & Tourism

AA 08:31

Csepel mint turistaattrakció ritkán szerepel a médiában, bár mint sziget, akár még erre is alkalmas lehet. Próbálja levetkőzni szocreál múltját a városrész, vagy legalábbis azt, hogy csak ez jusson eszünkbe róla. Egy jó és egy gyönyörű videó készült Csepelről, a jégpályája a felvételeken is élmény. 

Modern megoldást választott Csepel ahhoz, hogy építse imázsát, az utóbbi időben drónnal készített videókkal népszerűsíti magát. És mi tagadás, ez elég jó választásnak tűnik, az egyik videó nézhető, a másik élményt ad. 

A múlt héten bemutatott Csepel télen is gyönyörű című kisfilm nem rossz, nem rossz, de a címet azért nem támasztja alá. Ellenben 1:13-nál feltűnik a jégpálya, amelyről a mostani télen

Az ország legkülönlegesebb jégpályája című videón igyekeztek reklámozni,

és ennek volt alapja. Nézzük először a mostani videót, majd utána a két hónappal ezelőttit. Akinek csak az egyikre van ideje, annak utóbbit ajánljuk. 

Azonban nem hallgathatjuk el, hogy az azóta már felbomlott PACEK feat. eMPé, Tomega, DK, Dzsimbó, Pigment nevű csapat évekkel ezelőtt a saját módszerével és egy különleges nótával bemutatta ezt a budapesti kerületet.

A dal trágár szöveget tartalmaz!

Borítókép: Csepel.hu

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria