promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Légi felvételek bizonyítják, hogy jó hely Csepel
Borítókép:  Csepel.hu
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csepel mint turistaattrakció ritkán szerepel a médiában, bár mint sziget, akár még erre is alkalmas lehet. Próbálja levetkőzni szocreál múltját a városrész, vagy legalábbis azt, hogy csak ez jusson eszünkbe róla. Egy jó és egy gyönyörű videó készült Csepelről, a jégpályája a felvételeken is élmény. 

Modern megoldást választott Csepel ahhoz, hogy építse imázsát, az utóbbi időben drónnal készített videókkal népszerűsíti magát. És mi tagadás, ez elég jó választásnak tűnik, az egyik videó nézhető, a másik élményt ad. 

A múlt héten bemutatott Csepel télen is gyönyörű című kisfilm nem rossz, nem rossz, de a címet azért nem támasztja alá. Ellenben 1:13-nál feltűnik a jégpálya, amelyről a mostani télen

Az ország legkülönlegesebb jégpályája című videón igyekeztek reklámozni,

és ennek volt alapja. Nézzük először a mostani videót, majd utána a két hónappal ezelőttit. Akinek csak az egyikre van ideje, annak utóbbit ajánljuk. 

Azonban nem hallgathatjuk el, hogy az azóta már felbomlott PACEK feat. eMPé, Tomega, DK, Dzsimbó, Pigment nevű csapat évekkel ezelőtt a saját módszerével és egy különleges nótával bemutatta ezt a budapesti kerületet.

A dal trágár szöveget tartalmaz!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás