Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Légi felvételek bizonyítják, hogy jó hely Csepel

Gasztro & Tourism

AA - 2019.02.19. 08:31

Csepel mint turistaattrakció ritkán szerepel a médiában, bár mint sziget, akár még erre is alkalmas lehet. Próbálja levetkőzni szocreál múltját a városrész, vagy legalábbis azt, hogy csak ez jusson eszünkbe róla. Egy jó és egy gyönyörű videó készült Csepelről, a jégpályája a felvételeken is élmény. 

Modern megoldást választott Csepel ahhoz, hogy építse imázsát, az utóbbi időben drónnal készített videókkal népszerűsíti magát. És mi tagadás, ez elég jó választásnak tűnik, az egyik videó nézhető, a másik élményt ad. 

A múlt héten bemutatott Csepel télen is gyönyörű című kisfilm nem rossz, nem rossz, de a címet azért nem támasztja alá. Ellenben 1:13-nál feltűnik a jégpálya, amelyről a mostani télen

Az ország legkülönlegesebb jégpályája című videón igyekeztek reklámozni,

és ennek volt alapja. Nézzük először a mostani videót, majd utána a két hónappal ezelőttit. Akinek csak az egyikre van ideje, annak utóbbit ajánljuk. 

Azonban nem hallgathatjuk el, hogy az azóta már felbomlott PACEK feat. eMPé, Tomega, DK, Dzsimbó, Pigment nevű csapat évekkel ezelőtt a saját módszerével és egy különleges nótával bemutatta ezt a budapesti kerületet.

A dal trágár szöveget tartalmaz!

Borítókép: Csepel.hu

Vissza a főoldalra.
Nagy durranással száll be a mobilháborúba az LG