promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jamie Oliver legújabb könyvében összeszedte a világsztárok kedvenc receptjeit
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Lindsay Lohan, Garry Barlow és Michael Sheen is elkészítette azokat az ételeket, amiket Jamie most csokorba szedve, könyv formájában dobott a piacra. Jamie Oliver és Jimmy Doherty hírességek hadát felvonultató televíziós sorozata inspirálta a Jamie's Friday Night Feast Cookbook című kiadványt
– fogalmaz a nosalty.hu az egyelőre angolul olvasható szakácskönyvről, amelyet az Amazonról meg lehet már rendelni.

Elkészíthetjük többek között a Michael Sheen ihlette walesi húslevest, Lindsay Lohan edényben sült csirkés pitéjét, vagy azt a marhahúsos pitét is, amihez Gary Barlow, a Take That ex-frontembere asszisztált.

Olyan recepteket találhatunk benne, mint a fűszeres-csípős skót tojás vagy a horvát stílusú tintahalas rizottó chilis-petrezselymes olajjal. Mivel a hírességek számára olyan receptekkel kellett készülni, amiket a felvételek alatt is viszonylag könnyen el tudnak készíteni, ezért a receptek többsége egyszerű, de azért több időbe telik, mint egy hétköznapi vacsora összeállítása. Így aztán a hétvégi baráti összejövetelekhez és családi ünnepekhez ad különleges, mégis könnyen elkészíthető ötleteket.

További friss hír Jamie Oliverről, hogy alighanem lesz hatodik gyermeke is, bár ő már megelégedne öttel is. Sőt, mint nyilatkozta már kevesebbel is beérte volna, de hát Joolsnak más tervei voltak, vannak. Ő meg csak megy az ösztönei után. 

(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás