Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lehet egy jót kajálni a karácsonyi vásáron?

Lehet egy jót kajálni a karácsonyi vásáron?

Gasztro & Tourism

Lehet egy jót kajálni a karácsonyi vásáron?

Gasztro & Tourism

Promotions 18:05
Megérkezett a Street Kitchen Felzabáltuk sorozatának legújabb része, ahol Zé és Szabi egy aktuális kajálást hoz el, vagyis mit is lehet megkóstolni a Szent István Bazilikánál a karácsonyi vásáron. Igazából mindent, mondjuk inkább úgy, mit érdemes?

Először Wossala Rozina standja kerül sorra, akit jól ismerhetnek az emberek, mivel versenyző volt a Konyhafőnökben, majd később zsűritag is. Itt mindenféleképpen érdemes kipróbálni a burgert, aminek saját fejlesztésű bucija van.

A kóstolásba beletartozik az elmaradhatatlan kürtőskalács, ami nagy slágere a karácsonyi szezonnak. Itt ha olyan helyre megyünk, kapunk hozzá isteni sodót is. Mennyei lehet!

Az ünnepek alatt imádjuk a halat, pedig az év többi részében is kellene. Én azt mondom együnk magyart, de Szabi és Zé a lazacos módszert próbálják ki a vásáron, mondjuk lángossal párosítva, na meg fény derül arra is, mi az a prósza!

A desszert és az itóka legyen titok, de talán ti is rájöhettetek, hogy valami mákos lesz, meg valami boros. Azonban ezután még lesz sós kaja, szóval nézzétek meg a videót, majd menjetek ti is kóstolni!

(Torony)