Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dortmund, Barcelona: új városokba repülhetünk mostantól Debrecenből

Dortmund, Barcelona: új városokba repülhetünk mostantól Debrecenből

Gasztro & Tourism

Dortmund, Barcelona: új városokba repülhetünk mostantól Debrecenből

Gasztro & Tourism

Promotions 10:48
Jelentősen bővül december közepétől a Wizz Air debreceni kínálata, újabb hét városba indít járatokat a légitársaság – írja a turizmus.com.  A hét új járatból négy, a dortmundi, a doncasteri, a bázeli és a barcelonai december közepén indul, a ciprusi Lárnakára, a spanyolországi Palma de Mallorcára és a máltai Vallettára jövő tavasztól repülhetünk Debrecenből.
Az első egy régi-új járat lesz, december 15-től újra közlekedik majd a Wizz Air a németországi Dortmund és Debrecen között, heti háromszor, kedden, csütörtökön és szombaton. Másnap, december 16-án két új járat indul el, az angliai Doncasterba és a svájci Bázelbe. Mindkét járat csütörtökön és vasárnap. December 17-től pedig már Barcelonába is repülhetünk a Wizz Airrel, a hétfői és pénteki napokon. December közepétől az addigi heti kettő helyett hetente háromszor lehet majd repülni Debrecenből Eindhovenbe. Kedd és szombat helyett hétfőn, szerdán és pénteken repülnek a gépek.
Mint a szakportál beszámol róla: az új járatokra fejlesztéssel készültek a repülőtéren; bővítették az érkezési és az indulási oldal várótermeit, emellett több checkin-pultot is üzembe helyeztek annak érdekében, hogy kényelmesebb körülmények között tölthessék el az utasok a várakozási időt akkor is, ha több gép érkezik és indul egy időben. Nemrégiben a kifutópálya burkolati jeleit is újrafestették.

A Wizz Air mellett a Lufthansa közlekedtet menetrend szerinti járatokat Debrecenből, a német légitársaság hetente ötször repül a cívis városból Münchenbe, így december 17-től immár tizenegy nagyvárosba repülhetünk Hajdú-Bihar megye fővárosából.

(Promotions)