Találtam egy lyukat az anyósomék fürdőszobájában, másnap meg akartam mutatni a páromnak és eltűnt: perverz titkot sejtek a háttérben
Irány Bangkok, kényelmesen és pontokért a Thai Airways-szel, az étel szuper volt, a kényelemtől viszont sokkal többet vártam.– írja kollégánk.
A Fuji álomszép látványa mindenért kárpótolt, ennél szebben nem búcsúzhatna Japán.
A bangkoki érkezés is csúcs volt, őszből a nyárba
Mielőtt mélyebben belevetnénk magunkat Bangkokba itt van egy pár kép kezdésnek a városról, az elmaradhatatlan piaci vasúttal– tette hozzá Jurák Zsolt.
Megalakult az első magyar HotPot Klub Bangkokban, a kihelyezett ülésen spéci Tom Yum levest főztem, ami isteni lett.– zárta beszámolóját kollégánk.
A Tom Yum levesek a csípős savanyú, de nem kókuszos levesek családját képviselik, melynek alapfűszere a galangal gyökér, a citromnád, a lime és a kaffir lime levél.
Ha csak csirke, akkor Tom Yum Gai, ha garnélarák vagy kemény húsú hal, akkor Tom Yum Goong, de készülhet csak zöldségből és gombából, akkor csak Tom Yum-nak hívják.
A kókusztejjel felöntött változat a Yum helyett Kha középső szócskát viseli.
Amit én készítettem azt nem ismeri a szakirodalom, viszont nagyon-nagyon finom volt tengeri finomságokkal, marhahússal sokféle gombával, zöldségekkel