Irány Bangkok, kényelmesen és pontokért a Thai Airways-szel, az étel szuper volt, a kényelemtől viszont sokkal többet vártam.
A Fuji álomszép látványa mindenért kárpótolt, ennél szebben nem búcsúzhatna Japán.
A bangkoki érkezés is csúcs volt, őszből a nyárba
– írja kollégánk.
Mielőtt mélyebben belevetnénk magunkat Bangkokba itt van egy pár kép kezdésnek a városról, az elmaradhatatlan piaci vasúttal
– tette hozzá Jurák Zsolt.
Megalakult az első magyar HotPot Klub Bangkokban, a kihelyezett ülésen spéci Tom Yum levest főztem, ami isteni lett.
A Tom Yum levesek a csípős savanyú, de nem kókuszos levesek családját képviselik, melynek alapfűszere a galangal gyökér, a citromnád, a lime és a kaffir lime levél.
Ha csak csirke, akkor Tom Yum Gai, ha garnélarák vagy kemény húsú hal, akkor Tom Yum Goong, de készülhet csak zöldségből és gombából, akkor csak Tom Yum-nak hívják.
A kókusztejjel felöntött változat a Yum helyett Kha középső szócskát viseli.
Amit én készítettem azt nem ismeri a szakirodalom, viszont nagyon-nagyon finom volt tengeri finomságokkal, marhahússal sokféle gombával, zöldségekkel
– zárta beszámolóját kollégánk.
Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Három éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.(Promotions Media)