Most az az új módi, hogy Széll Tamás mellé mindig meghívnak egy hírességet, aki körülírja, milyen ételt szeretne megtanulni a profi séftől. Viktor nem édesszájú, de a párja az, és hát ezen a téren nagyon amatőrnek tartja magát a konyhában.
Az első igazából nem is étel, hanem egy kedves téli emlék, ami nem más, mint a forró csoki. Lassan jönnek az egyre hidegebbek, így nem árt megtanulni profin elkészíteni. Most lehet fogni a fejünket, hogy ne már, a világ egyik legtehetségesebb séfje forró csokit készít? Szerintem pont ez ebben az izgalmas, mert olyan fortélyokat mutat be, amit mástól egészen biztosan nem tudunk eltanulni.
A második már egy jóval bonyolultabb dolog, amihez már bizony kellenek az alapok, és ez nem más, mint az Eckler-fánk. Tamás megmutatja a három fázisú fánk minden apró trükkjét, hogy otthon minden probléma nélkül el tudjuk készíteni ezt a kicsit bonyolult, de annál csodásabb desszertet.