Híres magyar dalt parodizáltak ki Amerikában, az NBC-n adták le a röhejes feldolgozást
Kobei marha újratöltve. Ez alkalommal azt vettem a fejembe, hogy megkeresem a legolcsóbb kobei marhát. A projekt sikeres volt, hiszen megtaláltam. Az egyetlen szépséghiba csak annyi, hogy a kínai negyedben. A megszámlálhatatlan mennyiségű utcai árus között van pár kobei marhát is áruló strand. Kétségtelenül ezek a legolcsóbbak, viszont őszintén megmondom, hogy a termék eredetében nem bízom meg.– írt kollégánk.
Az gondolom továbbá, hogy aki kobei marhát akar enni, akkor az nem hamburger formájában tervezi ezt első körben. Hiszen az Újházy-tyúkhúsleves kipróbálására sem a legalkalmasabb hely Budapest valamelyik kínai étterme, de az Indiában kóstolt magyar gulyás sem az, amit mi gulyáslevesnek nevezünk. Így a kínai negyed ugrott.
Nagyon sok olyan éttermet is látunk, ahol alapban kedvező ár van kiírva, viszont ez is egy megtévesztés. hiszen az alap ár egy 80 grammos húsra vonatkozik, ami nem kobe beef, hanem wagyu, ami szintén tökéletes, de gyulai kolbászt akarunk-e enni vagy fóti lángost...
Ha elérhető áron (mert arról nem beszélhetünk, hogy olcsón) akarunk enni egy jó szelet marhahúst, akkor arra a legjobb a Steak Land.
Természetesen nem olyan szuperek a körülmények, mint az előző étteremben, nem olyan figyelmes a kiszolgálás, a Chef nem csak velem foglalkozott, közel nem volt olyan ízletes a hús, a hozzávalók minősége jó volt, de nem kiváló, ez »csak« egy hús volt minimális zöldséggel és natúr rizzsel, nem egy négy fogásos vacsora. Ez volt a legolcsóbb szelet 200 grammos kobei marha, a számla vége 4234 yen, ami 11 000 Ft. Kétségtelen tény, hogy finom volt, de az is tény, hogy közel nem adta azt az élményt, mint múlt héten.
Összességében, azt javaslom, ha egyszer megyünk Kobeba, akkor érdemes a különleges élményt választani, és nem csak az átlagosat