promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyomokban sört tartalmaz a nyár különleges burgere
Borítókép:  A szerző felvétele
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

„Vigyél vissza, ha elkezdek világítani, vibrálni és bip-bipelni” –  és tényleg! A rendelés után pár perc múlva jelez a fekete szerkentyű, majd tálcán landol a burger, a sült krumpli és a limonádé. A kütyüről már talán nem nehéz kitalálni, hová is ugrottunk be egy hamburgerre. A Széll Kálmán téren lévő Zing burger.

Noha a területen egymás hegyén hátán sorakoznak a hagyományosnak mondható gyorséttermek, a Zing burgernek mégis sikerült tanyát vernie itt.

A nyár közepén az étterem különleges ajánlata és egyben időszakos szendvicse ejtett rabul, a nyomokban sört tartalmazó Sörburger. Ám ha ez nem lenne elég, akkor vehetünk mellé sült krumplit és mindezt egy frissítő, saját márkás limonádéval öblíthetjük le.

A hamburgerbe a megszokott húspogácsán kívül spicy daikon coleslaw, barnasörös magos mustár, bacon, cheddar sajt és füstös IPA majonéz került. Esetünkben bacon nélkül kértük a hamburgert, és a szakács teljesítette is a kívánságunkat.

IMG 20180606 192502

Épp akkora volt a hamburger puha zsemléje, mint a húspogácsa, nem lógott ki és nem is bújt el benne. Az új íz azonban vegyes érzéseket keltett, kissé domináns volt a mustár, és nagyon hiányzott a paradicsomkarika vagy egy kis ketchup a burgerből. Mindenképp pozitív, hogy a krumpli félúton a steak és a hasábburgonya között egyensúlyozott, és mennyiségben épp addig ettük, amíg tartott a burger is. A Zing grapefruitos limonádéja telitalálat, az erőteljes mustáros íz után nem csoda, ha villámgyorsan eltüntettük a félliteres palackból.

IMG 20180606 192705

Persze nem tól olcsó mulatság (extrákkal, sült burgonyával 2 500 forint) a Zingben burgert enni, de érdemes betérni az új ízekért.

Cím:
1024 Budapest
Széll Kálmán tér
(Margit körút 105.)
Vasárnap-Hétfő-Kedd-Szerda: 11:00 - 23:00
Csütörtök-Péntek-Szombat: 11:00 - 01:00
+36-20-424-6895
zingburger.hu

(KÁ)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás