promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiosztották a magyar turisztikai-díjakat
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A versenyt még a Szallas.hu portál indította el, és öt éve mindig kiválasztják a legjobb turisztikai helyszíneket. Az elismerések végső sorrendje 161 490 szavazat, 679 700 vendégértékelés és a szakmai zsűri véleménye alapján állt össze.

Az idei Év szállása verseny bizonyítja, hogy az egyediség és mintaszerű működés nem mindig a mérethez és nagy szobaszámhoz köthető. A 2017-es Év szállása verseny abszolút fődíját elnyerő békéscsabai Luxus Wellness Apartman egyedi megvalósítása példaértékű lehet bármely kategóriában, amit a kimagasló értékelések is alátámasztanak - közölte Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője.

Az Év turisztikai települése díjat idén a Tisza-tó "fővárosa", Tiszafüred kapta. Tiszafüred mintapéldája, hogy képes összefogni az egész város az ideérkező vendégek kényelme érdekében. Ennek eredménye a kimagasló forgalomban és kiváló vendégértékelésekben is tetten érhető, Tiszafüred egy egész régiót tett újra vonzóvá - emelte ki Szigetvári József.

Idén az Év turisztikai attrakciója a szavazatok közel felét elnyerő Nyíregyházi Állatpark lett. A 30 hektáros területen sokszínű állatvilág több mint 500 faja, és több mint 5000 egyede él, melyek között olyan különlegességekkel találkozhatnak a látogatók, mint a fehér tigris, az afrikai elefánt vagy a jegesmedve.

Az Év konferencia hotele elismerést a herceghalmi négycsillagos Abacus Business & Wellness Hotel kapta.

Az Év szállása verseny tavaly bővült az ifj. Papp Imre-emlékdíjjal, amelyet újszerű utazási terméket bevezető konkrét személynek ítélnek oda. Az elismerést 2017-ben Tóth Ákos, az Utazómajom elindítója kapta a turizmus területén bevezetett merész, újító megoldásáért.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás