promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
7 millió egyedi üveget kap a Nutella
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Egyértelmű, hogy a Nutellát képtelenség nem szeretni, olykor én is el szoktam gyengülni és veszek egy kis üveggel. Aki azt állítja, hogy a híres mogyorókrém fele cukor, annak teljesen igaza van. Ezt mi is megírtuk, ahol ábrán mutatják be, mit is tartalmaz az üveg belseje. A cikkben egy egyedi recept is van, ami állítólag sokkal finomabb, mint a bolti, és csak egy kanál cukor van benne.

De mi most a belsőről térjünk át a külsőre, mivel a Ferrero egy egyedi technológiára bízta, hogyan is legyenek különbözőek az üvegek. A megvalósítást az Ogilvy & Mather Italia cég oldotta meg. Aki ért ehhez, az tudja nagyon jól, hogy nem kell hozzá atomfizika. Készítettek egy algoritmust, ami keveri a színeket és a mintákat, így a vásárlók teljesen egyedi dizájnhoz jutnak. Bár az absztrakt stílus nem túl bonyolult, de ettől függetlenül az érzés jó, hogy csak nekünk van olyan üvegünk.
 
Sajnos jelenleg még csak Olaszországban vetették be az egyedi üvegeket, szóval itthon még ne keressük, de valószínűleg jót tenne az eladásoknak, ha a legtöbb országban meglépnék. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás