promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tök véletlenül rúghattak be emberek a Bombay Sapphire gintől
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Már 2-3 felestől nagyon erősen pityókásak lehettek a Bombay Sapphire gin fogyasztói, amit Kanada szerte visszahívott a hatóság. Elsőként az Ontario tartománybeli alkoholszabályozó igazgatóság minőségellenőrző csapata szúrta ki, hogy valami nagyon nem stimmel az üveg alkoholtartalmával.

Ha valamelyik kanadai barátja kevesebbtől rúgott be, akkor nyugodtan erre foghatja, ugyanis egyes üveg ginek 40 százalék helyett 77 százalék alkoholt tartalmaztak, vagyis majdnem a dupláját.

Az érintett szállítmányt kizárólag Kanadában, Ontario, Új-Skócia, Új-Fundland és Labrador, Új-Brunswick, Manitoba, Alberta, Quebec és Saskatchewan tartományokban terítették. A gyártásba véletlenül csúszott hiba és a Bacardi be is jelentette, hogy nem javasolja a termék fogyasztását, amíg nem rendeződik a helyzet. Körülbelül 1000 darab üvegben lehet 77 fokos gin.

Egy valamiben biztosak lehetünk, itthon ez egy remek marketing fogás lenne, mert az emberek többsége már csak azért is venni akarna egy üveggel, hátha a meglepetés alkoholtartalmú palack pihenne a polcán. A szakszerű gin fogyasztók azonban szinte azonnal ki tudnák szúrni a különbséget. Mindenesetre megnéztem volna pár buli végét, ahol gyanútlanul verték le egymás után a feleseket. (Torony; CBC)
Mindenestre megnéztem volna pár buli végét, ahol gyanútlanul verték le egymás után a feleseket. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás