promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leváltja a Coca-Colát a Cinema City
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ahány ház, annyi szokás, tartja jogosan a mondás. Van, ahol Coca-Cola kerül az asztalra, van ahol Pepsi, a háború gyakorlatilag örök lesz. Rengetegen úgy tartják a Pepsi édesebb a Cocánál, és ezért szeretik többen. Van, aki meg pont azt mondja, hogy már túl émelyítő az íze, legyen inkább Coca. Én keveset fogyasztok belőle, valószínűleg ezért is buktam meg anno a vakkóstoláson, így nekem halálosan mindegy melyikből van itthon. Akik viszont valamelyik mellett véresen kitartanak, azoknak el kell viselniük, hogy jó pár helyen nem lehet választani. Ez egy állandó dolog, és függ attól is, kivel tud megállapodni jobban az adott cég. Jelenleg közel másfélszer akkora a Pepsi árbevétele, mint a Coca-Coláé, de ez annak tudható be, hogy a Pepsi már nem csak üdítőitalokkal foglalkozik, hanem piacra dob rágcsálnivalókat is.

A szemfüles nézők már érzékelhették is a jeleket, hogy a mozihálózatnál váltás lesz, ugyanis a filmek előtti legutolsó reklámszpot Coca Coláról Pepsire változott. A Cinema City Facebookon közölte: áprilistól az egyik legnagyobb büfé beszállító partnerük nemzetközi szinten áttér a Pepsire.

„Február hónapban moziról mozira a palackozott italok kerülnek lecserélésre, majd áprilistól a italtoronyból felszolgált italkínálat is. Ennek eredményeként a gyermekes szülők és nagyon sok vendégünk kérésének eleget téve a menü ajánlatainkhoz szénsavmentes üdítő (Lipton Ice Tea zöld és citromos ízesítésben) is kérhető majd. Az átmeneti időszakban még mindkét márka termékeivel találkozhattok. Hiszünk abban, hogy az életben a változások mindig előremutatóak, ha pozitívan állunk hozzá.”

Lázadás valószínűleg nem fog kitörni a moziban, de készüljetek fel a Pepsire. (Torony; Cinema City)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás