promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ellenfelet kap a Pizza Hut
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ha körülnézünk, hogy a lakhelyünk környékén mennyi pizza rendelési lehetőség van, valószínűleg a bőség zavarába ugrunk fejest. Én gyakorlatilag minden héten más és más pizzás szórólapot szedek ki a postaládámból. De a pizzás gyorséttermek és hálózatok még mindig jól működnek, ahhoz képest, hogy tényleg mennyi lehetőség van valódi kézműves pizzát rendelni. A Little Caesars egy családi étteremként indult 1959-ben az Egyesült Államokban – mutatja be a céget a franchising.hu, ami gyakorlatilag egy erre szakosodott franchise portál. Érdekes összevetés, hogy az első Pizza Hut 1958-ban nyílt meg, szintén Amerikában. Ma a márka egyet jelent a világ harmadik legnagyobb pizzérialáncával, amely jelen van az USA összes államában és világszerte további 20 országban.

Hazai piacán sorban kilencszer választották meg az amerikai gyorsétteremláncok között a legjobb ár-érték arányt kínáló hálózatnak. A Little Caesars most izgatottan tekint az európai expanzióra, melynek keretében Magyarországon és Lengyelországban kezdte meg franchise partnerek toborzását.

A Little Caesars nyitott meglévő, a magyar piacon már működő helyi pizzériáknak vagy más éttermeknek a márka-sztenderdeknek megfelelő átalakításában is.
 
Hazánkhoz legközelebb jelenleg Törökországban találunk Little Caesars pizzériát, ahol a márka óriási népszerűségnek örvend. Kíváncsian várjuk milyen árakkal akar támadni Magyarországon a Caesars, na meg arra is, ami a legfontosabb: tényleg olyan jó-e a pizzájuk, mint mondják. (franchising.hu; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás