promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Díjazta a VinCE a legjobb borokat
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A VinCE magazin tizenegy éve meghatározó szerepet vállal a hazai boréletben és tesztjein rendszeresen értékel borokat. A VinCE Awards díjjal a lap olyan kimagasló teljesítményeket ismer el, amelyek túlmutatnak a borok elkészítésén. Fontos, hogy példaként mutassa fel a legjobb ötleteket, legprofibb koncepciókat, leginspirálóbb példákat.
 
A legjobb borlap kategória győztese idén a Kistücsök étterem lett, a legjobb borhotelnek az Andrássy Rezidenciát választotta a zsűri.

A legjobb borvacsora díjával a Gusteau Kulináris Élményműhelyt tüntették ki, a legjobb borkereskedésnek a Bortársaság bizonyult, a legjobb borbeszerző Elek Ágnes (Spar) lett.

A legjobb borbár kitüntetést a Drop Shop képviselői vehették át, a legjobb borász weboldal a somlói Kreinbacher Birtoké, a legjobb pincelátogatást a zsűri szerint a mádi Holdvölgy Pincészet kínálja.

A legjobb bormarketingkampány díját a Nemzeti Borkiválóság Program nyerte el, a legaktívabb társulás a Villány-Siklósi Borút Egyesület lett.

Díjazták a VinCE magazin saját tesztjein legtöbb csillagot szerzett borkereskedést és borászatot is, az elismeréseket a Bortársaság és a Sauska képviselői vehették át.

A VinCE Budapest Wine Show vendégei szombatig ezer féle, a VinCE Magazin tesztjein négy-ötcsillagos eredménnyel szereplő bort kóstolhatnak meg, hazai és külföldi borvidékek borkultúrájába kapnak betekintést, valamint feltárul előttük a francia, a tokaji és a francia pezsgők világa is.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás