promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arannyal bevont ételek a pizzától a fánkig
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mint tudjuk az amerikai futball legnagyobb eseménye a Super Bowl volt. Az épp ötvenedik aranyjubileumát ünneplő eseményre a Pizza Hut egy arannyal bevont fokhagymás pizzával készült. Összesen 50 darabbal. Ha ettől nem lenne elég nehéz hozzájutni, mindössze hét állam lakosai próbálkozhattak a rendeléssel. A döntő helyszíne, a kaliforniai San Franciscó például nem is volt a listán.

Az édességek piacán még nagyobb az aranyláz. New Yorkban egy fülöp-szigeteki étterem gondolta úgy, hogy jobban megy majd a bolt, ha elkezd arannyal bevont fánkot is árulni. A Manila Social Club nevű williamsburgi étterem 100 dollárért (közel 30 ezer forintért) kínálja a 24 karátos arannyal bevont, "The Golden Cristal Ube Donut" fantázianevű fánkját. Ha valaki rögtön egy tucatot venne, a kedvezményes ár 1000 dollár.
 
golden fank

Weboldalukon felhívják a figyelmet arra, hogy kizárólag személyes átvétellel, pénteki napra rendelhető a fánk, és legalább 24 órával előbb le kell adni a rendelést.

A Kit Kat csoki a kínai újévre rukkolt elő az ausztrál piacon egy 24 karátos arannyal bevont csokoládéval. Pontosabban nyolcvannyolccal, Összesen ennyit gyártottak ugyanis ebből a "Phoenix Oolong" tealevelekkel, licsivel és rózsaszirmokkal ízesített csokiból.
 
goldenbonbon

Ha pedig már a Kit Kat is arannyal vonja be a csokiját, abban semmi meglepő sincs, hogy a világ legdrágább édességének kikiáltott hatdarabos bonbon is így tesz. Az ára már meghökkentőbb. A hat parányi csokoládéfalatért 14 ezer dollárt (kb. 3,9 millió forintot) kérnek el. A marketingszövegük nem túl eredeti, állításuk szerint a bonbonokat híres amerikai színésznők, köztük Audrey Hepburn és Marilyn Monroe inspirálták. Jobb esetben az összes kreativitásukat a csokoládéba tették, marketingre azért maradt csak ennyi.

goldenkit kat

Magyarországon vajon a Tibi csokit, a túrórudit vagy a Pilóta kekszet éri el előbb ez az élelmiszeripari aranymánia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás