promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy darabig ne menjen a Vári cukrászdába
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Nébih razziája alatt lejárt alapanyagokkal, jelöletlen termékekkel, na meg rossz higiéniai viszonyokkal találkozott. A vizsgálatot a hivatal nem tudta befejezni, mert óriási balhé kerekedett a tulaj megjelenésével. A jó kis kiabálás után a hely vezetője kizavarta az ellenőröket. A szakemberek rendőrt hívtak, ám addigra a hely vezetője bezárkózott a cukrászdába és nem engedte vissza a Nébih embereit. Szerdán ismét ellenőriztek volna, de nem tudtak bejutni az épületbe, így a felfüggesztésről szóló határozatot se tudták átadni, így szóban tájékoztatták az ügyfelet. Az incidensről a Magyar Nemzet írt bővebben, akik próbálták a tulajdonost, Vári Kingát is elérni, de nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

A cukrászda egyedül saját Facebook oldalára tett ki egy nyilatkozatot, ahol jelezték, önként fognak bezárni:

Kedves Vendégeink!

„Nem kívánunk magyarázkodni. 24 évig szolgáltuk Önöket. Kemény munka van mögöttünk és soha semmilyen kihágásunk nem volt. 24 év alatt senki nem büntetett meg minket,pedíg nem kevés ellenőrzésen vagyunk túl. Az ügy tisztázásáig bizonytalan ideig önszántunkból zárva tartunk. Tájékoztatni fogjuk Önöket,mert nem lettünk hatóságilag bezárva,bármennyire is szeretnék ezt "jóakaróink". Elfáradtunk...”

A közösségi oldalon jelenleg kap hideget és meleget is a cukrászda, van aki kiáll mellettük, és akad olyan is, aki teljesen felháborítónak találja a dolgot. Bár a cukrászda nagy hírnévre tett szert, gyakran megbújt a sok 5-ös osztályzat között egyes is, pl. amikor penészes krémesre panaszkodtak a vevők és a cserénél ugyanazt kapták vissza. A másik bibi az, hogy a Nébih szép kis fotógyűjteményt kezdett el készíteni a botrányos alapanyagokról. Ettől még a Vári simán felállhat a padlóról, csak előbb ki kellene takarítani.

vari
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás