Mielőtt a kóstolótúrához tartozó magángép felszállna, a résztvevőket saját otthonában személyesen látja vendégül a tequilafőzde szakmai vezetője, Alejandro Lopez. A vacsorát a New York-i El Toro Blanco étterem séfje, Josh Capon készíti el nekik.
A repülőút alatt végig prémium tequilákat kóstolnak a vendégek, amit egy fotós dokumentál, hogy a kóstoló legemlékezetesebb pillanatai profi minőségben megörökítve is a kirándulás résztvevőinek rendelkezésére álljanak.
Mikor megérkeznek Mexikóba, egy zárt körű túrán járhatják be a főzdét. A bemutatót pedig maga a főzde alapítója vezeti.
A látogatáshoz jár két éjszaka szállás is az ötcsillagos Las Alamandas resortban. Biztonsági szolgálattal és saját komornyikkal. Távozáskor pedig a prémium tequilamárka legjobb tételeiből vihetnek magukkal a résztvevők. Ez az út a kóstolótúrák között a legdrágább jelenleg. Ennek az összegnek "csupán" töredékébe (de még mindig egy vagyonba) kerül például a mexikói Four Seasons tequilatúrája, amiről már korábban írtunk.