promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A világ legdrágább lakosztályai
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás


De ahány luxushotel, annyi elképzelés arról, hogy mire vágyhat igazán a legdrágább lakosztályt kibérlő vendégük. Itt a világ hét legdrágább luxuslakosztályát kínáló szállodák listája dráguló sorrendben:

7. New York Palace Hotel, New York

Az előkelő New York-i hotel luxuslakosztálya a város második legdrágább szálláshelye. Ha hosszan akar a városban maradni a látogató, még az is jobban mégérheti neki, ha kibérli egy hónapra a város legdrágább bérleményét. Ha viszont a New York Palace mellett dönt a tehetős vendég, akkor rögtön két luxuslakosztály közül is választhat. A Champagne Suite különlegessége a pezsgős pince, ami tele van Dom Pérignonnal, míg a Jewel Suite az ékszerek rajongóit célozza meg: a csillárok és mozaikok tervezője Martin Katz, felkapott ékszertervező.

lakoszt2

A Champagne és a Jewel lakosztály ára is 25 ezer dollár (több mint 6 millió forint) egy éjszakára.

6. Palms Casino Resort, Las Vegas

A kétemeltes Sky Villa fantázianéven futó luxuslakosztály Las Vegas legdrágább szálláshelye. A nap 24 órájában rendelkezésre álló komornyik, csak a lakosztály vendégei részére rendelkezésre álló panorámalift, külön masszázsszoba és egy eszméletlen kilátást biztosító terasz tartozik hozzá. Utóbbi részben egy feszített víztükrű medence is.

lakoszt3

A Sky Villa ára egy éjszakára 40 ezer dollártól (közel 10 millió forinttól) indul.

5. Laucala Island Resort, Fidzsi-szigetek

Az üdülőparadicsom egy milliárdos tulajdona, aki létesítmény Hilltop Estate nevű lakosztályát kizárólag megbízható ajánlás alapján adja ki. Akinek nincs közös ismerőse a tulajjal, van viszont elképesztően sok pénze, amit ott költene el, egy pályázat benyújtása és alapos átvilágítás után még mindig kaphat lehetőséget arra, hogy ott foglaljon szállást. Ha pedig sikerült neki, akkor egész nap rendelkezésre álló magánséf és dada várja. Valamint egy kizárólagos használatra elzárt tengerparti szakasz, lovasiskola és golfpálya.

lakoszt4

A Hilltop Estate kibérlése 40 ezer dollár (kb. 10 millió forint) egy éjszakára.

4. Raj Palace, Dzsaipur, India

Ez a hotel nem csak nevében palota, ahogy nagyon sok más szálláshely, hanem valóban egy uralkodó palotája volt, mielőtt szállodává alakították át. (A legjelentősebb erődök és paloták a világörökségi listán vannak Rádzsasztánban, így nem kell attól tartani, hogy ellepnék a várost a Raj Palace-hoz hasonló helyek.) A Shahi Mahal Suite a hotel legelőkelőbb és legdrágább lakosztálya hat szobából, egy könyvtárszobából és egy ebédlőből áll. A bútorok aranyból és elefántcsontból készültek. A vendégének pedig egy egész szakács csapat és több komornyik is rendelkezésére áll.

lakoszt5

A Shahi Mahal lakosztály ára is 40 ezer dollártól indul.


3. Four Seasons, New York

New York legdrágább szállása a Four Seasons hotel 52. emeletén elhelyezkedő, 400 négyzetméteres, körpanormás Ty Warner Penthouse Suite legnagyobb értéke maga a hatalmas tér, ami Manhattenben az egyik legnagyobb luxus. De magánszakács és személyi edző is jár hozzá. Valamint egy sofőr Rolls-Royce-szal.

lakoszt6

A Ty Warner Penthouse lakosztály ára 45 ezer dollártól (11 millió forint körüli összegtől) indul egy éjszakára.


2. Lagonissi Resort, Athén

A görög fővárostól kb. háromnegyed órányi autóútra elhelyezkedő resortban azoknak a vendégeknek, akik a Royal Villa nevű luxuslakosztályt bérlik, nem kell egy percig sem törniük a fejüket azon például, hogy hogyan jutnak be Athénba: erre a célra magánrepülő áll a rendelkezésükre. A lakosztályhoz egy szabadtéri és egy beltéri medence is tartozik. Ha ez nem lenne elég luxus, egy magánséf, egy személyi edző, és egy zongorista várja a villa vendégeinek utasításait.

lakoszt7

A Royal Villában egy éjszakára megszállni legkevesebb 47 ezer dollárba (kb. 11.750.000 forintba) kerül.

1. Hotel President Wilson, Genf

A világ legdrágább lakosztálya, a Royal Penthouse Suite Svájcban, a Genfi-tó partján található. A több mint 1600 négyzetméteres alapterületén 12 szoba, 12 fürdőszoba kapott helyet. A bejárati ajtók páncélozottak, az ablakok golyóállók, de akinek ez nem lenne elég biztonság, hatalmas, emberméretű páncélszekrényt is is talál a lakosztályban, amihez jár még egy magánlift és egy helikopterleszálló is.

lakoszt8

A Royal Penthouse Suite ára egy éjszakára 65 ezer dollártól (több mint 16 millió forinttól) indul, de csúcsszezonban a 80 ezer dollárt (közel 20 millió forintot) is elérheti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás