promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt a gasztronómiát már nem lehet fokozni
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás


Matszuhisza Nobujuki, a Nobu névadó séfje a luxuséttermek világából már három éve is kikacsintott, mikor bejelentette, hogy a las vegasi Caesar's Palace egy részét saját neve alatt futó butikhotellé alakítja át. Persze ezzel sem a szélesebb rétegek felé mozdult, de a felkapott prémium márkáját már akkor elkezdte új területekre kiterjeszteni.

A következő nagy dobása egy teljes gasztrofesztivál lesz, "World of Nobu" néven. A kétnapos eseménynek a dubaji Atlantis hotel ad otthont október 16-án és 17-én. Persze teljesen más rendszerben működik a jegyvásárlás is, mint ahogy egy itthoni gasztroeseményen megszoktuk: Elkülönülő programok sora követi egymást, és mindre más áron kínálják a jegyeket.

gasztro2

A legolcsóbb belépő egy koktélpartyra szól. Ehhez már 30 ezer forintért hozzá lehet jutni az esemény weboldalán. Ebben a programban tapasokat kínálnak a vendégeknek. Bár az esemény elnevezése koktélparty, italok nincsenek az árban. Egyedül a Nobu éttermekben kínált Hokusetsu szakéből juthatnak kósolóhoz a résztvevők.

gasztro3

Egy "Global Tasting Festival" névre keresztelt brunch lesz a második nap nyitóprogramja. Itt a világ különböző városaiból érkező Nobu-séfek által készített különlegességeket kóstolhatják végig a résztvevők. A 80 ételt ígérő brunchra a belépő kicsit több, mint 40 ezer forint, de ez már tartalmaz italfogyasztást is. Valószínűleg az egész kétnapos eseményen ennek a programnak a legjobb az ár-érték aránya.

gasztro4

A top esemény az október 17-i hatfogásos gálavacsora lesz, amit élőzene kísér, és ahol az ételek látványkonyhán készülnek. Erre a belépőket 67 ezer forintért kínálják. Ismerve a Nobu éttermek árait, a törzsközönségnek ebben sem lesz semmi megdöbbentő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás